KELAS ASAS BINA WEBSITE - Sabah

Ingin belajar buat website? dari A to Z, dari zero to hero?

Sekarang ini kalau berniaga tiada dalam dunia online, habislahhh.. Bisnes kamu macam tidak wujud

Mesti ada facebook lah, ada instagram lah, ada email lah, ada akaun cimb clicklah.

Semua pun mau kasi online, macam makanan semua mau kasi cheese.

Jadi website adalah medium tertua dalam mengonlinekan bisnes atau profil kamu.

Tapi kamu urang perasan ka? Tidak kan.

Di Sabah ini, tukang buat website sangat sedikit.

Tapi yang mau website sangat ramai!!

Bayangkan 1 mini website kamu caj RM500, kalau 10 website, sudah RM5000!

Tu kalau tiada teknik pantas, kalau lepas masuk kelas ni, saya share sama kamu lagi teknik pantas. 

Kamu mahu?

Jadi baca bagus-bagus apa saya tulis di bawah

Kelas ini terbuka kepada

  1. PELAJAR YANG MAHU MENAMBAH ILMU SETERUSNYA JADI SITE INCOME
  2. PEKERJA KERAJAAN, SWASTA YANG MINAT BUAT WEBSITE SETERUSNYA JADI SITE INCOME
  3.  SURI RUMAH YANG ADA INTERNET DAN MAHU JANA PENDAPATAN DARI WEBSITE
    DAN PALING PENTING
  4. ORANG YANG BETULX100 SERIUS MAHU BELAJAR BUAT WEBSITE
Kelas ini tidak sesuai untuk
1. Orang yang sudah proffesional dalam bidang buat website
2. Orang yang pernah buat website
3. Orang yang pandai buat website
sebab ini hanya kelas asas.
 

SELEPAS MENDAFTAR
APA YANG SAYA AKAN BELAJAR?

Selepas kelas ini kamu akan dapat belajar ni benda :

  1. Kamu pandai asas buat website
  2. Kamu tahu cara buat website tanpa guna kod
  3. Kamu tahu teknik pantas buat website
    dan 
  4. Kamu akan dapat diskaun untuk advance kelas
  5. Sijil dan baju juga.

KENAPA SAYA MESTI DAFTAR KELAS INI?

Balik-balik mahu ulang. Ok,senario dia begini

Sekarang ni perniagaan di Sabah semakin berlumba-lumba mengonlinekan bisnes diurang,

Dan kebanyakan nya berniaga di FB, Insta dan Whatsapp.

Cuba bayangkan kalau FB,Insta dan Whatsapp tiba-tiba buat hal,

Di mana lagi peniaga ni mau buat bisnes? 

Jadi cara paling senang ialah buat website dan berniaga di website.

Nampak tu?

Peluang perniagaan semakin terbuka!!

Jadi sebagai penggangurka, student ka, pekerja yang mahu cari duit lebih ka,

Inilah peluang kamu untuk buat partime guna skill sendiri yang di ajar terus oleh saya (dapan mata)

OKEY, SAYA BERMINAT! BERAPA YURAN ATAU FREE KALAU KAWAN-KAWAN

Boleh bah free, download jak video youtube 3 jam, dan tengoklah video tu.

Yuran bermula RM500.00 sahaja, untuk pendaftaran seorang.

Mahal juga!

Nasihat saya kalau rasa mahal, abaikan saja post ini. Kelas ini untuk orang yang serius dan tahu kos ilmu sebenar.

Selepas daftar anda akan dapat

  1. Ilmu website
  2. E-Book Bina Website
  3. Group Secret FB
  4. Whatsapp Group
  5. Support dari admin
  6. Dapat buat duit sudah

    Jikalau terasa RM500.00 itu bernilai, simpanlah tiada paksaan untuk menyertai kelas ini. 

OKEY SAYA SEDIA MELABURKAN RM500.00 UNTUK KELAS INI, SETERUSNYA APA?

Untuk makluman, kelas ini terbahagi kepada 2 kelas iaitu kelas biasa dan kelas premium

untuk kelas premium ialah RM800.00 di mana masa adalah lebih panjang dan website akan terus di onlinekan.

Untuk memastikan kualiti kelas supaya tiada yang tertinggal dengan informasi yang disediakan, Saya telah limitkan kelas ini kepada 13 orang sahaja secara keseluruhan.

Kelas Biasa adalah terhad kepada 10 orang sahaja

dan Kelas Premium terhad kepada 3 orang sahaja

Siapa cepat dia dapat!

 

SAYA BETUL-BETUL BERMINAT SUDAH NI!
MACAM MANA MAU DAFTAR?

Senang jak , klik link disebelah untuk daftar : KLIK SINI 

Pastikan pembayaran dibuat 1 minggu sebelum kelas dan

Jangan lupa gambar resit pembayaran dan wasap ke +60165877769

SOALAN KEBIASAAN

Tiada refund-refund, sudah bayar mesti datang.

Wajib sedia laptop, jangan lupa charger laptop.

Jangan risau, ada group FB dan group Wasap. Boleh terus tanya kalau lupa atau masih tidak faham.

Dipersilakan, tapi kami akan utamakan yang tidak pandai dan pernah buat website. Bagi peluang pada newbie dulu.

Pengajaran dalam bahasa Malaysia, kalau mau eksen sikit pakai english pun boleh. Cuma ada beberapa ayat dalam kosa kata website yang guna english.

Boleh, asal kenalan kau pun bayar untuk kelas. Haiwan peliharaan saja tidak dibenarkan.

Tiada minimum dan maximum umur. Terbuka kepada semua orang.

Jika kamu ada sebarang soalan lagi, boleh terus wasap ke

+60165877769

Pengenalan

Dairick Frananndez Daniel multimedia designer yang berasal dari Tenom.

Sudah membina banyak laman web untuk syarikat kecil dan besar, dalam dan luar negara.

Beliau ialah Founder Daimix Media, Sabahstore.com, Lasoulborneo.com Lokalbah.com dan Zodiaku Clothing.

Motto beliau ialah 

“Whatever you are, be the good one” – Abraham Lincoln